Medlemskap

Komuneco ett yrkesnätverk för marknadsförare och kommunikatörer. Ungefär en gång i månaden ses vi på event med peppiga samtal, kunniga talare och gott fika. I nätverket finns allt ifrån digitala kommunikatörer och marknadschefer till studenter och företagare. Är du yrkesverksam eller studerande inom marknadsföring eller kommunikation i Skaraborg? Välkommen in i gemenskapen.

Det här ingår i ett medlemskap

– Event med gästföreläsare som fyller på din kunskapsbank inför arbetsdagen. Alla föreläsningar toppas självklart med gott fika.

Dessa event är ofta öppna för allmänheten, men som medlem betalar du alltid ett lägre pris och har första tjing på anmälan.

– Event med fokus på lokalodlade varumärken. Vi tar del av berättelser från framgångsrika varumärken med rötterna i Skaraborg. Vi fikar och delar erfarenheter med varandra.

Endast för medlemmar. Kostnadsfritt och fika ingår.

 

– Peppigt prat och något gött att äta. Vi ses på frukost, fika, lunch eller AW – bara för att det är trevligt helt enkelt.

Endast för medlemmar. Vi bestämmer en plats och så betalar man sitt eget tilltugg.

– Tillgång till vår slutna Facebook-grupp. Där kan vi tipsa varandra om lediga jobb, söka samarbeten, be om hjälp när vi kört fast eller bara berätta om en härlig framgång på jobbet.

– Dessutom har du som medlem goda möjligheter att tycka till och påverka utvecklingen av nätverket. 

Så går det till att bli medlem

1. Hör av dig

Ansök om att bli medlem med formuläret eller mejla till hej@komuneco.se. Du blir medlem i egen hög person och vi behöver veta namn, ort och yrkesroll eller studieområde, samt kontaktuppgifter.

2. Håll koll i inkorgen

Håll koll i din inkorg och invänta ett bekräftande mejl. Vi skickar med info om allt du behöver veta samt föreningens stadgar. Vi godkänner nya medlemskap cirka en gång i veckan.

3. Betala – och du är inne!

När du blivit godkänd som medlem behöver du bara betala in medlemsavgiften, sedan är du registrerad som medlem. Då är det bara att börja nätverka och invänta nästa träff!

Bli medlem

Ansök om medlemskap genom att fylla i formuläret eller mejla samma information direkt till hej@komuneco.se. På samma mejladress kan du även höra av dig med eventuella frågor.

Kostar det något?
Som medlem betalar du en årlig medlemsavgift. Avgiften är 600 kr för yrkesverksam/400 kr för student.

3 + 10 =

Det finstilta.

Vi för ett digitalt medlemsregister över alla medlemmar. Registret kommer inte att säljas eller användas av andra. Personuppgifterna vi hanterar i registret, i syfte att ge dig så bra service som möjligt, är: namn, kontaktuppgifter så som e-post och telefonnummer, historik om vilka event och nätverksträffar du deltagit på. Även bilder från event där du deltagit.

När du blir medlem i Komuneco godkänner du att vi behandlar de personuppgifter du lämnar. Vill du begära ut eller radera dina personuppgifter kontaktar du hej@komuneco.se. Observera att vi inte kan radera person- och kontaktuppgifter om du vill fortsätta att vara medlem hos oss.

Våra medlemsutskick sker digitalt, via e-post och nyhetsbrev.

Vill du lämna föreningen ska du skriftligen anmäla detta till styrelsen och du anses därmed omedelbart ha lämnat föreningen. Vi återbetalar inga avgifter.

Nyfiken och vill prova på?

Vill du prova på och känna på ett event innan du blir medlem? Givetsvis är du välkommen att göra det. Hör av dig så berättar vi mer!