Bli en i gänget!

Komuneco är yrkesnätverket för marknadsförare och kommunikatörer i Skaraborg. Vi ses (eller hörs digitalt) på event med olika gästföreläsare, peppigt prat och gott fika. Är du yrkesverksam eller studerande inom marknadsföring eller kommunikation i Skaraborg? Bli en i gänget!

Så går det till att bli medlem

1. Hör av dig

Ansök om att bli medlem med formuläret eller mejla till hej@komuneco.se. Medlemskapet är personligt och kan inte övertas.

2. Håll koll i inkorgen

Vi återkommer på mejlen med allt du behöver veta och faktura på medlemsavgiften. Vi godkänner nya medlemskap cirka en gång i veckan.

3. Betala – och du är inne!

När du betalt avgiften är du registrerad som medlem. Då är det bara att gå med i vår FB-grupp och signa upp dig på nästa event!

Ansök om medlemskap

Ansök om medlemskap genom att fylla i formuläret eller mejla oss på hej@komuneco.se.

Vad kostar det?
Som medlem betalar du en årlig medlemsavgift. Avgiften är 600 kr för yrkesverksam/400 kr för student.

Hålvårsmedlemskap
Efter den 1 juli 2021 betalar du enbart halva medlemsavgiften för året som är kvar.

Hur betalar man?
Vi skickar en faktura till dig via e-post som du betalar med Swish eller bankgiro. Vill du att fakturan ska ställas till jobbet? Ange företagets adress i fältet ”alternativ fakturaadress”.

Vad ingår i medlemskapet?
Möjlighet att nätverka med ett härligt gäng kommunikatörer runtom i Skaraborg. Tillgång till alla medlemsevent, fysiska som digitala. Fika på alla träffar. Tillgång till gruppen ”Peppigt prat för medlemmar” på Facebook. Inbjudan till föreningens årsmöte. Första tjing och rabatterat biljettpris på öppna event.

Kan du tänka dig att synas på bild?

Godkänner du att vi sparar dina uppgifter?*

12 + 4 =

Det finstilta.

Vi för ett digitalt medlemsregister över alla medlemmar. Registret kommer inte att säljas eller användas av andra. Ovanstående uppgifter sparas så länge du är medlem för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt, bland annat för att göra utskick via e-post, utvärderingar samt skicka fakturor till dig för medlemsavgift och eventuella avgiftsbelagda event under medlemsåret. Vill du begära ut eller radera dina personuppgifter kontaktar du hej@komuneco.se

Vill du lämna föreningen mitt under ett pågående medlemsår ska du skriftligen anmäla detta till styrelsen och du anses därmed omedelbart ha lämnat föreningen. Vi återbetalar inga avgifter.