Välj en sida

Sponsorer och samarbeten

2022

New Promotion

Komuneco är glada över att 2022 återigen kroka arm med profilproduktsföretaget New Promotion – ett väletablerat företag i Lidköping med anor från 2005. New Promotion vårdar, utvecklar och förstärker kundens varumärke med hjälp av anpassade och unika kundlösningar.

Ni hittar New Promotion på Västgötagatan 255 i Lidköping.

2020

New Promotion

Komuneco är väldigt glada över att 2020 kroka arm med profilproduktsföretaget New Promotion – ett väletablerat företag i Lidköping med anor från 2005. New Promotion vårdar, utvecklar och förstärker kundens varumärke med hjälp av anpassade och unika kundlösningar.

Ni hittar New Promotion på Västgötagatan 255 i Lidköping. Besök deras showroom och låt dig inspireras!

Vill ditt företag kroka arm med oss?

Som företag kan ni stötta vårt engagemang genom sponsring eller möjlighet att stå som värd för ett av våra event. Låt oss skapa ett vänskapligt samarbete!

Företagskompis
– sponsra vår förening

Genom att bli bästis med oss, och samtidigt stötta vårt engagemang för Skaraborg, så kan vi erbjuda ditt varumärke synlighet på event och i våra digitala kanaler. Ditt budskap når ut till en unik målgrupp av kommunikatörer och marknadsförare i Skaraborg. Vi pratar ihop oss och skapar ett skräddarsytt paket med den typ av exponering som passar ditt företag och varumärke.

Eventkamrat
– stå som värd för event

Våra hjärtan klappar extra för att synliggöra och lyfta starka varumärken runt om på slätten eller med koppling till Skaraborg. Därför erbjuder vi möjligheten för ditt företag att stå som värd för ett event. Vi kommer överens om lämpligt tema och upplägg. Ni står för lokal, presentation och fika eller annat trevligt tilltugg. I retur får ni vår uppmärksamhet och synlighet i Komunecos kanaler.

Redo att starta ett vänskapligt samarbete?

Hör av dig så hittar vi ett passande upplägg.